pagina de start
ultima actualizare 22.02.2005 ro ru
Cauta pe sait

Legislatia RM
Dictionar de termeni juridici
Jurisprudenta CEDO
NOUTATI
2021-02-22

Agenția Resurse Informaționale Juridice, lansează campania „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…"consacrată tututor mamelor solitare.Așa cum suntem în ajun de sosirea lunii martie, cea mai tandră, grațioasă și splendidă lună a primăverii, un anotimp în care toată natura renaște, odată cu aceasta și Femeia, căreia îi sunt dedicate ode și pentru care au fost duse numeroase războaie, precum și pentru că suntem în preajma celui mai frumos eveniment consacrat Femeii, Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie, cea mai gingașă, dragă, fină, cea mai frumoasă ființă, și în același timp, cea mai puternică și rezistentă, cea care prin nașterea progeniturilor, asigură continuitatea pe pământ, cea care este menită să stârnească emoții și să reamintească tuturor ori să țină trează în memorie și în suflet, amintirea ei – Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…

În acest context, Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează în perioada 26 februarie – 10 martie 2021 campania de caritate „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…" consacrată tuturor mamelor solitare, cele mai puternice, cele mai rezistente.

În cadrul acestei acțiuni de binefacere, Agenția Resurse Informaționale Juridice își propune să sprijine mamele solitare, care își cresc singure copiii și care trăiesc la limita disperării și care fără de voința acestora, soarta a decis să fie destul de cruntă și nemiloasă.

Astfel, venim cu un îndemn și încurajăm toți doritorii să demonstreze solidaritate și să se alăture campaniei „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…" inițiată de Ministerul Justiției și să doneze bunuri care nu se vor referi pentru o vârstă anumită, dar care le va fi de folos mamelor în gospodărie, bucătărie, îngrijirea copiilor, cum ar fi: produse alimentare nealterabile, haine, accesorii, produse de igienă, cărți, rechizite, jucării, etc, și care pot fi plasate în cutia special amenajată, în holul de la intrarea în sediul Ministerului Justiției, situat la adresa: str. 31 august 1989, 82.

Menționăm că, campania socială organizată de către Ministerul Justiției se va desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor și măsurilor de prevenire a infecției de Covid-19. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donație, vă îndemnăm să nu ezitați și să ne contactați prin e-mail la adresa electronică: presa@justice.gov.md sau la numărul de telefon: (+373) 22 201 408.


...
2020-12-16


Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează campania „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!"

Și în acest an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează campania de susținere a copiilor defavorizați din întreaga țară: „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!".

Astfel, pe lângă implementarea sistemelor informaționale în domeniul justiției, Agenția Resurse Informaționale Juridice își propune să aducă feeria sărbătorilor de iarnă copiilor neajutorați, soarta cărora le-a fost potrivnică, care au nevoie de sprijinul tuturor.

În special, în perioada sărbătorile magice de iarnă, avem ocazia să contribuim la apariția zâmbetului pe fețele copiilor nevoiași din familii defavorizate, contribuind la crearea unei atmosfere de sărbătoare pentru aceștia.

În acest context, începând cu ziua de astăzi, 23.12.2020 până pe 20.01.2021, Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează campania: „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!".

Fiecare dintre noi poate contribui cu cărți, rechizite, jucării, hăinuțe, produse igienice, produse alimentare nealterabile, dulciuri, biscuiți și alte obiecte necesare, în scopul de a crea lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copilași.

Donațiile pentru copii vor fi colectate în cutia special amenajată la intrarea în sediul Ministerului Justiției, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 82. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: + (373) 22 201 424 sau pe email: secretariat@justice.gov.md.

Fiecare contribuție, cât de mică, va fi apreciată de copii. Vă încurajăm să nu fiți indiferenți! Haideți împreună să creăm lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copii! Cu certitudine gestul nostru va fi apreciat de copiii care mereu sunt în așteptarea unei magii! Și să nu uităm că Miracol există, el este în fiecare dintre noi.

Totodată, ținem să informăm că în contextul pandemie de COVID-19, pe parcursul colectării donațiilor vor fi respectate toate măsurile și recomandările în vederea prevenirii și combaterii răspândirii infecției.

...
2019-12-21

...
Noutati
Noutati
Arhiva
Publicatii
Rapoarte
Linkuri
Contacte

Linia instituţională pentru informare: 022 235726

Legislatia RM Coduri Hotariri Cedo Dictionar de termeni juridici Tratate Internationale
Noutati Publicatii Forum Linkuri Contacte
©2019 Agenția Resurse Informaționale Juridice