pagina de start
ultima actualizare 22.02.2005 ro ru
Cauta pe sait

Legislatia RM
Dictionar de termeni juridici
Jurisprudenta CEDO
NOUTATI

De sfintele sărbători de Paște Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează campania „Doar din Suflet"

Aflându-ne în preajma sfintelor sărbători de Paște, Agenția Resurse Informaționale Juridice pe lângă Ministerul Justiției, inițiază campania „Doar din Suflet" care este consacrată familiilor social-vulnerabile, care întâmpină dificultăți de trai, dificultăți în creșterea și educarea copiilor, familiilor care trăiesc la limita existenței.

În acest context, Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează în perioada 16 aprilie – 14 mai 2021 campania de caritate „Doar din suflet", în cadrul căreia, își propune să sprijine pe cei mai triști, și care sunt în așteptarea unui ajutor.

Astfel, invităm și încurajăm toți doritorii să se alăture acestei acțiuni și să doneze „Doar din suflet" bunuri destinate nu doa pentru o anumită vârstă, dar care ar fi de utile familiilor pentru creșterea și îngrijirea copiilor, cum ar fi: produse alimentare nealterabile, haine, accesorii, produse de igienă, cărți, rechizite, jucării, etc, care vor putea fi plasate în cutia special amenajată, în holul Ministerului Justiției, la adresa: str. 31 august 1989, 82.

Alături de alte acțiuni și această acțiune vin să sensibilizeze societatea, să modifice atitudinea acesteia în vederea schimbării lumii spre bine, și pentru ca oamenii să fie mai buni, mai înțelegători, mai darnici și mai sinceri.

Noutati
Noutati
Arhiva
Publicatii
Rapoarte
Linkuri
Contacte

Linia instituţională pentru informare: 022 235726

Legislatia RM Coduri Hotariri Cedo Dictionar de termeni juridici Tratate Internationale
Noutati Publicatii Forum Linkuri Contacte
©2019 Agenția Resurse Informaționale Juridice