pagina de start
ultima actualizare 22.02.2005 ro ru
Cauta pe sait

Legislatia RM
Dictionar de termeni juridici
Jurisprudenta CEDO
NOUTATI
2021-04-29

Colectivul Agenției Resurse Informaționale Juridice a demonstrat constant sentimentul de solidaritate, umanitate, imensă mărinimie și compasiune, participând în cadrul campaniei de caritate „Doar din suflet", prin susținerea și sprijinirea familiilor social-vulnerabile, care întâmpină dificultăți de trai și care sunt la limita existenței.

În acest sens, la data de 29 aprilie curent a fost ajutată o familie din orașul Durlești: o familie în care bunica, de una singură crește și educă doi copii.

Astfel, adresăm sincere mulțumiri tuturor celor care sunt sensibilizați și care au fost implicați în acțiunile de caritate lansate de instituție și va susține, și în continuare, toate inițiativele și proiectele de caritate menite să sprijine persoanele mai puțin fericite, precum și va organiza, și în continuare, acțiuni întru susținerea celor neajutorați, celor mai triști decât noi.

Și să nu uităm că, Fericirea vine într-adevăr din lucruri mărunte, însă acordate la timp și din tot sufletul, și cel mai important necondiționat.

Intenția bună și doar gestul sincer sunt acele valori care trebuie să caracterizeze ființa umană, ele de fapt constituie adevărata putere, când din puțin poți face lucruri mărețe.


...
2021-04-26

...
2021-02-22

Agenția Resurse Informaționale Juridice, lansează campania „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…"consacrată tututor mamelor solitare.Așa cum suntem în ajun de sosirea lunii martie, cea mai tandră, grațioasă și splendidă lună a primăverii, un anotimp în care toată natura renaște, odată cu aceasta și Femeia, căreia îi sunt dedicate ode și pentru care au fost duse numeroase războaie, precum și pentru că suntem în preajma celui mai frumos eveniment consacrat Femeii, Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie, cea mai gingașă, dragă, fină, cea mai frumoasă ființă, și în același timp, cea mai puternică și rezistentă, cea care prin nașterea progeniturilor, asigură continuitatea pe pământ, cea care este menită să stârnească emoții și să reamintească tuturor ori să țină trează în memorie și în suflet, amintirea ei – Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…

În acest context, Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează în perioada 26 februarie – 10 martie 2021 campania de caritate „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…" consacrată tuturor mamelor solitare, cele mai puternice, cele mai rezistente.

În cadrul acestei acțiuni de binefacere, Agenția Resurse Informaționale Juridice își propune să sprijine mamele solitare, care își cresc singure copiii și care trăiesc la limita disperării și care fără de voința acestora, soarta a decis să fie destul de cruntă și nemiloasă.

Astfel, venim cu un îndemn și încurajăm toți doritorii să demonstreze solidaritate și să se alăture campaniei „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…" inițiată de Ministerul Justiției și să doneze bunuri care nu se vor referi pentru o vârstă anumită, dar care le va fi de folos mamelor în gospodărie, bucătărie, îngrijirea copiilor, cum ar fi: produse alimentare nealterabile, haine, accesorii, produse de igienă, cărți, rechizite, jucării, etc, și care pot fi plasate în cutia special amenajată, în holul de la intrarea în sediul Ministerului Justiției, situat la adresa: str. 31 august 1989, 82.

Menționăm că, campania socială organizată de către Ministerul Justiției se va desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor și măsurilor de prevenire a infecției de Covid-19. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donație, vă îndemnăm să nu ezitați și să ne contactați prin e-mail la adresa electronică: presa@justice.gov.md sau la numărul de telefon: (+373) 22 201 408.


...
Noutati
Noutati
Arhiva
Publicatii
Rapoarte
Linkuri
Contacte

Linia instituţională pentru informare: 022 235726

Legislatia RM Coduri Hotariri Cedo Dictionar de termeni juridici Tratate Internationale
Noutati Publicatii Forum Linkuri Contacte
©2019 Agenția Resurse Informaționale Juridice